Hallo en welkom bij de online training: de Wijsheid van de 5 elementen! 

Wat ontzettend leuk dat je meedoet aan deze jaartraining.

Het is mijn allereerste jaartraining waarbij ik mijn kennis en ervaring zowel online (middels deze training) als live met je deel op de live trainingsdagen. Ook met online webinars zullen we elkaar het komende jaar ontmoeten en inspireren.

Het is mijn missie om jou de onmetelijke wijsheid van de 5 elementen in jezelf te leren ontdekken en te leren toepassen. Want de natuur leeft ons alles voor.

Wij zijn zelf natuurlijk wezens en onderdeel van de natuur. Als we de kennis en wijsheid van de 5 elementen kunnen leren toepassen in ons eigen persoonlijke leven dan vallen de puzzelstukjes vanzelf in elkaar. Dan ontdek je de natuurlijke energie en krachten in jezelf en kun je ze wijs leren toepassen.

Ik zie er enorm naar uit om samen met jou dit jaar te beleven. Om te ontdekken, te groeien, los te laten en samen inzichten en wijsheid te vergaren.

De theorie in de modules heb ik met heel veel passie voor je geschreven. Het dient als ondersteuning en naslagwerk tijdens en na de training. Omdat ik de training gedurende dit jaar ontwikkel (daarom is het een pilot voor een lage investering) kan het zijn dat er gedurende de loop van de training nog zaken toegevoegd worden. Ik zal je dat altijd laten weten.

Het is gebruikelijk dat deelnemers bij een pilot training mee mogen denken over de inhoud en aan het eind van de training een testimonial schrijven.

Ik wens je heel veel plezier met deze training!

 

Hartelijke groeten,


Categories: